5.8.2019

27.-28.9.2019

Voimassa: 27.9.2019 - 28.9.2019

Kahdeksas SaloJazz Festival linnoittautuu taas Salon ydinkeskustaan! Meiltä nyt loistava majoituspaketti viikonloppuusi, joka sisältää lipun meillä oleviin esityksiin Rikala nightclubissa. Tule nauttimaan ja kuuntelemaan rennossa ilmapiirissä!

  • Original Sokos Hotel Rikala Majoituspaketti Jazz Festival Salo

MAJOITU SALON RIKALASSA JA OSALLISTU SALO JAZZ FESTIVAALEILLE!

Uudistettu Rikala Nightclub toimii tänä vuonna kahden konsertin tapahtumapaikkana ja tuo New Yorkin jazzklubitunnelman kaupunkiimme!

Nyt meillä on ilo tarjota loistava majoituspaketti Salo Jazz Festival 2019 tapahtumaan. Hinta sisältää majoituksen lisäksi lipun Rikala nightclubin esityksiin. Valitse siis päiväsi ja ole mukana kuuntelemassa kansainvälisestikkin tunnettuja jazz -muusikoita!

PERJANTAI 27.9.2019 Rikala Nightclub, Klo 21:30

ISMAILA SANÈ - SAÏSBA

Musiikin moniottelijan Ismailan Sanén Saïsba-yhtye esittää Sanén musiikkia iskevällä otteella. Afrofuusioyhtyeen musiikissa länsiafrikkalaiset perinteet sekoittuvat afrobeatiin, rockiin, funkiin, jazziin ja latinorytmeihin. Ismaila Sané on sekä lyömäsoittaja, ammattitanssija että laulaja: musiikissa on tanssillinen poljento ja vauhti vie yleisön taatusti mukanaan. Ismaila on pitkään ollut kysytty muusikko ja esiintynyt monissa kokoonpanoissa kuten Galaxy, Piirpauke ja Sakari Kukko GMS.

  • Perjantai alk. 63€/hlö/vrk - 2 hengen huone
  • 88€/hlö/vrk - 1 hengen huone

Kuvahaun tulos haulle jeff tain watts

 

LAUANTAI 28.9.2019 Rikala Nightclub, Klo 19:00

JEFF "TAIN" WATTS (US)

Amerikkalainen rumpali Jeff "Tain" Watts tunnetaan kansainvälisesti yhtenä tämän hetken halutuimmista rumpaleista. Suomeen Wattsin tuo viime vuonna tehty Euroopan kiertue yhdessä basisti Antti Lötjösen kanssa. Tiivis soitollinen yhteistyö saadaan kuultavaksi nyt myös Saloon.

  • Lauantai alk. 74€/hlö/vrk - 2 hengen huone
  • 104€/hlö/vrk - 1 hengen huone

Sisältää majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa, Jazz-lipun, aamiaisen sekä 15% Sokos edun. Hinnoista Bonusta S-Etukortilla.

Original Sokos Hotel Rikala

Pöytä- ja huonevaraukset: 02 7744100

Email: rikala.salo@sokoshotels.fi

Lisätietoja suoraan esityksistä:

http://www.salojazz.fi

 

Hinta: 126 EUR/hlö/vrk/2hh:ssa
S-Etukortilla: 63 EUR/hlö/vrk/2hh:ssa
Alk.
Edun saat seuraavista toimipaikoista:
Sokos Hotels
Katso toimipaikat
Edun saat ketjun Sokos Hotels toimipaikoista:
Ketju: Sokos Hotels