LIITY ASIAKASOMISTAJAKSI JA HANKI S-ETUKORTTI
KUUSI HYVÄÄ SYYTÄ LÄHTEÄ MUKAAN:
 • Bonus: Ylivoimaisesti tärkein syy lähteä asiakasomistajaksi on saamasi rahallinen palautus, Bonus. Sitä kertyy S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden yli 2000 toimipaikasta.
 • Hintaetuja ja vaihtuvia tarjouksia: S-Etukortilla saat edullisemmin jokapäiväisiä hankintoja, herkuttelua, hemmottelua, elämyksiä ja arjen palveluita.
 • Edullisemmin tapahtumiin ja aktiviteetteihin: Käy edullisemmin mm. elokuvissa, konserteissa ja huvipuistossa tai kesän tapahtumissa.
 • Edullista ja käytännöllistä pankkipalvelua: Asiakasomistajana saat käyttöösi käyttötilin, S-Etukortti Visan ja verkkopankkitunnukset ilman vuosi- tai kuukausimaksuja.
 • Luontoystävällistä kuitittomuutta: Useista toimipaikoista saat kassa- ja takuukuittisi sähköisenä.
 • Maksutapaetua 0,5 %: Saat ostoistasi puoli prosenttia alennusta, kun maksat ne S-Etukortin maksuominaisuuksilla.

Enemmän kuin kanta-asiakasohjelma

Asiakasomistajuus on osuustoiminnallinen tapa tuottaa asiakasomistajille hyödyllisiä palveluita ja etuja. Niitä pystytään tarjoamaan järkevään hintaan, sillä osuustoiminta ei tähtää voiton maksimointiin. Siihen kuuluu läheisesti myös yhteiskunnallinen vastuu: alueellisesti toimivat osuuskaupat työllistävät, investoivat ja käyttävät toiminnan tulosta kukin oman alueensa hyväksi.

Kun keskität ostoksesi, syntyvä hyöty palautetaan Bonuksena ja muina etuina asiakasomistajille – eli myös sinulle itsellesi. Lue lisää osuustoiminnallisuudesta

Aloita heti Bonuksen kerryttäminen

S-Etukortin saat liittymällä asiakasomistajaksi. Asiakasomistajille kuuluvat S-ryhmän parhaat edut, mahdollisuus vaikuttaa sekä reilu Bonus: rahallinen palautus ostoista. Liity mukaan maksamalla osuusmaksu 100 euroa. Luopuessasi asiakasomistajuudesta saat maksamasi osuusmaksun takaisin.

Heti liittymisen jälkeen voit jo kerätä Bonusta verkkokaupoissamme sekä ilmoittaa asiakasomistajuudestasi bonuskumppaneille, joiden kanssa sinulla on sopimus. Varsinaisen S-Etukortin saat kotiisi noin kahden viikon kuluessa.

Asiakasomistajaksi liittyessäsi sinulle avataan rahana maksettavia etuja varten tili S-Pankkiin, jolloin sinusta tulee myös S-Pankin asiakas. Asiakasomistajana saat S-Pankin Visan ilman vuosi- tai kuukausimaksua.

image

Liity S-mobiilissa tai verkossa

Voit liittyä asiakasomistajaksi ja avata S-Pankin palvelut joko S-mobiilissa samalla kun lataat sovelluksen puhelimeesi tai  verkossa, kun:

 • olet täysi-ikäinen (alaikäisenä voit liittyä Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteessä. Katso lähin)
 • sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 • sinulla on suomalainen henkilötunnus
 • sinulla on verkkopankkitunnukset (osuusmaksun maksamiseen ja tunnistautumiseen)
 • Huom! S-mobiilin kautta voit liittyä asiakasomistajaksi vain, kun lataat sen uutena sovelluksena puhelimeesi. Jos sovellus on jo käytössäsi, voit liittyä verkkopalvelun kautta.

Lisää tietoa verkkoliittymisestä

image

Alle 18-vuotias: liity toimipaikassa

Alle 18-vuotiaan puolesta asiakasomistajasopimuksen allekirjoittavat hänen edunvalvojansa. Jäseneksi liittyessä avataan myös etujen maksutili S-Pankkiin.

S-Pankin palveluiden avaamiseksi Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteelle tarvitaan molemmat edunvalvojat. Edunvalvojilla tulee olla mukana voimassa oleva passi tai henkilökortti henkilöllisyyden todentamista varten.

S-Etukortti Visa Debit -korttia ja pankkitunnuksia myönnettäessä myös alaikäinen tunnistetaan passista tai henkilökortista.