Sähköpostiosoitteen vahvistaminen

S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä olevan sähköpostiosoitteesi tulee olla vahvistettu, jotta voit saada meiltä bonustiedot* ja muut tärkeät henkilökohtaiset tiedotteet. Näin varmistamme, että sinulle kuuluvat viestit menevät varmasti oikeaan ja voimassa olevaan osoitteeseen.

Tarkista ja vahvista tarvittaessa sähköpostiosoitteesi joko Omalla S-kanavalla tai S-mobiilissa.

Näin vahvistat sähköpostiosoitteesi Omalla S-kanavalla

  1. Kirjaudu Omalle S-kanavalle
  2. Tarkista, onko omissa tiedoissasi näkyvä sähköpostiosoite vahvistettu
  3. Muokkaa osoitetta tarvittaessa
  4. Klikkaa Vahvista-painiketta
  5. Anna sähköpostiisi lähetetty vahvistuskoodi
  6. Valmis!

*Bonustilanteesi näet myös S-mobiilista, Omalta S-kanavalta sekä toimipaikkojen S-Etukorttipäätteiltä.


Sähköpostiosoitteen vahvistaminen S-mobiilissa

Katso ohjeet


Usein kysyttyä sähköpostiosoitteen vahvistamisesta

Miksi sähköpostiosoite pitäisi vahvistaa?

Sähköpostiosoitteiden vahvistaminen on yleisesti käytössä oleva tapa varmistua siitä, että henkilöllä itsellään on pääsy hänen tiedoissaan olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Sähköpostiosoite tulee vahvistaa itse, joko S-mobiilissa tai Omalla S-kanavalla omien asiakastietojen kautta. Kun lähetät vahvistusviestin omissa tiedoissasi näkyvään sähköpostiosoitteeseen ja vahvistat itse osoitteen oikeaksi sähköpostiisi lähetetyllä vahvistuskoodilla, saamme varmistuksen, että osoitteesi on voimassa ja kuuluu juuri sinulle.

Jos asiakastiedoissasi olevasta sähköpostiosoitteesta puuttuu vielä vahvistus, näkyy osoitteen yhteydessä Vahvista -painike.

1.4.2021 alkaen bonustiedot ja muut henkilökohtaiset tiedotteet lähetetään vain vahvistettuun sähköpostiosoitteeseen. Bonustilanteesi voit kuitenkin jatkossakin tarkastaa S-mobiilista, Omalta S-kanavalta sekä toimipaikkojen S-Etukorttipäätteiltä.

Avaa kysymys omalla sivullaan
Sain viestin, jossa kerrotaan, että sähköpostiosoitteeni tulee vahvistaa. Mitä se tarkoittaa?

1.4.2021 alkaen lähetämme bonustiedot vain vahvistettuun sähköpostiosoitteeseen. Olemme aloittaneet tiedottamisen sähköpostiosoitteen vahvistamisesta viime vuoden lopulta lähtien.

Sähköpostiosoite vahvistetaan itse S-mobiilissa tai Omalla S-kanavalla omien tietojen kautta. Sähköpostiosoitteen yhteydessä on Vahvista -painike, jos se vielä odottaa vahvistusta.

Vahvistuksella varmistamme, että sähköpostitse lähetettävät tärkeät viestit, kuten bonustiedot ja muut henkilökohtaiset tiedotteet menevät oikeaan ja voimassa olevaan osoitteeseen sekä oikealle omistajalle.

Avaa kysymys omalla sivullaan