Usein kysytyt kysymykset

Voinko ladata kuittiarkistosta sähköisten kuittien tiedot koneluettavassa muodossa, jotta voisin tehdä esim. perheen ruokamenojen seurantaa?

Et valitettavasti voi. Sähköiset kuitit ovat kuittiarkistossa kuittien kuvakopioina, joten kuittien sisältämiä tietoja ei voi esimerkiksi yhdistellä ja järjestellä.

Omalta S-kanavalta voit tilata ostotietoraportin kuitin loppusummaa tarkemmalla tasolla S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kertyvistä ostoistasi. Esimerkiksi ruokakauppaostoista tiedot kertyvät rekisteriimme tuoteryhmätasoisina.

Kun tilaat ostotietoraportin, voit tallentaa sen esim. omalle kotikoneellesi joko pdf- tai excel-muodossa. Excel-muotoista raporttia voit itse muokata ja järjestellä esim. ruokaostotiedot tuoteryhmittäin.

Kannattaa ottaa S-mobiilissa tai Omalla S-kanavalla käyttöön Omat ostot -palvelu, jonka avulla voit seurata omaa kulutustasi kätevimmin.

Ostotiedot ovat aina henkilökohtaisia, eli sekä sähköisten kuittien että ostotietoraportin sisältö koskee vain omalla S-Etukortillasi tehtyjä ostoja.