Usein kysytyt kysymykset

Miten voin ottaa sähköisen kassakuitin käyttööni?

Sähköinen kassakuitti otetaan käyttöön joko S-mobiilissa tai Omalla S-kanavalla. Palvelun käyttöönotto vaatii vahvan tunnistuksen.

Voit siirtyä sähköisen kassakuittiarkiston lisäksi kokonaan paperittomaan kassa-asiointiin, jos sinulla on S-Etukortti Visa tai MobilePay.

MobilePay: Kun aktivoit MobilePayhin Bonuksen, kerrytät maksun yhteydessä mm. Bonusta ja saat sähköisen kassakuitin. Bonus aktivoidaan MobilePayhin Jäsenkortit-osiossa. Bonus on aktivoitava erikseen, vaikka maksukortiksi olisi ladattuna S-Etukortti.

S-Etukortti Visa: Kortille paperiton asiointi päivitetään S-ryhmän toimipaikan itsepalvelupisteen S-Etukorttipäätteellä. Päivittäminen tehdään syöttämällä oma S-Etukortti Visa S-Etukorttipäätteeseen ja painamalla F1-näppäintä. Itsepalvelupisteestä löytyy tähän selkeät ohjeet.

Päivittäminen on aina korttikohtaista, kun jossain vaiheessa saat uuden S-Etukortti Visan esim. vuosiuusinnan yhteydessä tai kadonneen tilalle, tulee sinun käydä päivittämässä myös uusi kortti S-Etukorttipäätteellä.