Usein kysytyt kysymykset

Mitä S-Etukortilla voi tehdä?

S-Etukortti on merkki asiakasomistajuudesta ja avain asiakasomistajaetuihin. S-Etukortilla kerrytät Bonusta ostoistasi S-ryhmän ja yhteistyökumppaneidemme toimipaikoissa. Myös maksutapaetu kertyy S-Etukortilla, kun maksat sillä ostoksesi S-ryhmän omissa toimipaikoissa Suomessa. S-Etukortilla saat myös monenlaisia hintaetuja mm. ravintoloissa, kahviloissa ja tavarataloissa.

S-Etukortti on paitsi etukortti, myös monipuolinen maksuväline. Asiakasomistajana tai asiakasomistajatalouteen kuuluvana saat S-Etukorttiisi kuukausi- ja vuosimaksutta Visan, jolloin korttisi on liitetty valintasi mukaan pankkitiliin ja/tai luottotiliin. S-Etukortti Visalla voit maksaa ostojasi ympäri maailmaa Visan hyväksymissä liikkeissä ja nostaa käteistä kotimaassa pankkiautomaateista ja maailmalla Visa-automaateista. S-Tiliin liitetyllä S-Etukortilla voit nostaa käteistä myös S-ryhmän kauppojen kassoilta. S-Etukortti Visalla voit myös mikrosäästää S-mobiilin Säästäjä-palvelussa ohjaamalla haluamasi summan 50 sentistä viiteen euroon säästöön jokaisen debit-korttitapahtuman yhteydessä.

S-Etukortilla voit myös käyttää S-Etukorttipäätettä. S-Etukorttipääte on asiakasomistajatalouteen kuuluvien henkilöiden käyttöön tarkoitettu pieni maksupäätteen näköinen laite, joita löytyy monista S-ryhmän toimipaikoista. S-Etukorttipäätteellä voit mm. tarkistaa asiakasomistajataloutesi kuluvan kuukauden bonusostokertymän.