Usein kysytyt kysymykset

Miten pitää toimia kun haluan siirtyä toisen osuuskaupan asiakasomistajaksi?

Voit siirtää asiakasomistajuutesi toiseen osuuskauppaan Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä (useimmat Prismat ja Sokokset, valikoidut S-marketit). Ota mukaasi S-Etukorttisi ja henkilöllisyystodistus. Tarkista lähin toimipaikka tästä.

Tuleeko minun ensin lopettaa nykyisen osuuskaupan asiakasomistajuus ja sen jälkeen liittyä uudestaan toisen osuuskaupan asiakasomistajaksi? Ei tarvitse. Kerro asiakaspalvelutilanteessa, että haluat siirtää asiakasomistajuutesi osuuskaupasta toiseen. Tällöin nykyiseen osuuskauppaan maksamasi osuusmaksu siirretään uuden osuuskaupan osuusmaksuun.

Huomioidaanko uudessa osuuskaupassa ne bonusostot, jotka olen ennen siirtoa ehtinyt tehdä, mutta joista ei vielä ole maksettu Bonusta? Kyllä. Kun siirrät asiakasomistajuutesi osuuskaupasta toiseen, jatkuvat sinulle kuuluvat edut katkeamatta ja siirtymiskuukauden aikana tekemäsi bonusostot lasketaan mukaan bonusostokertymään uudessa osuuskaupassa.

Säilyykö S-Etukortti Visani entisellään vai tuleeko tässä eteen myös S-Etukortin uusinta? Siirron yhteydessä tilataan kaikille asiakasomistajatalouden jäsenille uudet S-Etukortit. Uusissa korteissa on uuden osuuskaupan tiedot, mutta muuten korttien ominaisuudet ovat samat kuin nykyisissä S-Etukorteissa. Uudet kortit lähetetään postitse kotiin. Nykyisiä S-Etukortteja voi käyttää normaalisti siihen saakka, kunnes uudet kortit saapuvat.