Usein kysytyt kysymykset

Haluan saada sähköstä Bonusta, miten toimin?

Voit tehdä Vantaan Energia Oy:n kanssa Bonussähkö-sopimuksen osoitteessa www.bonussahko.fi tai ottamalla yhteyttä Vantaan Energian asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu palvelee numerossa 09 829 0225 arkisin 8 - 20 ja lauantaisin 10 - 16.

Sähkösopimuksen tekeminen edellyttää, että olet täysi-ikäinen ja sinun on mahdollista tehdä sähkösopimus asuntoosi. Esimerkiksi joihinkin opiskelija-asuntoihin ei voi tehdä henkilökohtaista sähkösopimusta.

Bonussähkö-sopimusta tehdessäsi ilmoita henkilökohtainen osuuskaupan jäsen-/asiointinumerosi Vantaan Energia Oy:lle.

Bonussähkö-sopimuksen tehdessäsi ja jäsen-/asiointinumeron Vantaan Energia Oy:lle ilmoittaessasi, annat suostumuksesi siihen, että Vantaan Energia Oy luovuttaa henkilötietosi SOK:lle jäsen-/asiointinumerosi tarkistamiseksi sekä sähkömaksujesi Bonusta kerryttävän euromäärän SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kirjattavaksi bonusostoksi. Vastaavasti valtuutat SOK:n luovuttamaan Vantaan Energia Oy:lle tiedon muuttuneesta jäsen-/asiointinumerostasi sekä tiedon siitä, mikäli et enää kuulu asiakasomistajatalouteen etkä siten enää ole oikeutettu kerryttämään sähköstä Bonusta.