Usein kysytyt kysymykset

Vantaan Energia Oy:n ja S-ryhmän yhteistyö päättyy, miksi? Mitä tapahtuu Bonussähkö-sopimuksille?

Valtakunnallinen Bonusyhteistyö on solmittu Vantaan Energia Oy:n ja S-ryhmän välillä. Vantaan Energian sähkönmyynnin liiketoiminta siirtyy uudelle yhtiölle, Oomi Oy:lle 1.4.2020, jolloin Vantaan Energian sähkönmyynnin asiakkaat siirtyvät automaattisesti uuden yhtiön asiakkaiksi.

Määräaikaiset ja toistaiseksi voimassa olevat Bonussähkö-sopimukset jatkuvat sellaisenaan sovituin hinnoin myös uudessa yhtiössä. Bonussähkö-sopimuksista kertyy Bonus samaan tapaan kuin Vantaan Energialtakin kertyi, eli bonusosto kirjautuu laskun maksua seuraavana päivänä.

Mistä Vantaan Energian tuotteista on saanut Bonusta?

Bonusta kertyy Bonussähkö-sopimuksista arvonlisäverollisesta sähkön myynnin osuudesta. Bonusta maksetaan sekä käytetystä sähköstä että perusmaksuista.

Bonussähkö-sopimuksen on voinut tehdä määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevana. Bonussähkö-sopimuksia ei myydä 31.3.2020 jälkeen Vantaan Energian sähkönmyynnin liiketoiminnan siirryttyä Oomi Energialle.

Bonusta kertyy lisäksi Aurinkoenergiasta, Tuulienergiasta ja Vaihtoturvasta, kun se on liitetty Bonussähkö-sopimukseen. Asiakasomistajahintainen Pörssisähkö-sopimus ei kerrytä Bonusta. Sähkön siirtomaksut eivät kerrytä Bonusta.