Usein kysytyt kysymykset

Näenkö rekisteriotteellanne kaikki S-ryhmässä minusta olevat tiedot?

S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin rekisteriotteella näet kaikki sinusta tässä rekisterissä olevat tiedot. Tämä rekisteri on S-ryhmän suurin rekisteri. S-ryhmällä on kuitenkin muitakin henkilörekistereitä, esim. S-Pankki Oy:n asiakasrekisteri, hotellien S-Card kanta-asiakas -rekisteri ja ketjujen ja osuuskauppojen markkinointi- ja kilpailurekistereitä. Näiden muiden rekistereiden tiedot eivät näy S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin rekisteriotteella.

Voit tarkastaa suurimman osan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä sinusta olevista tiedoista Omalta S-kanavalta. Kohdassa Omat tiedot/Tarkasta rekisteritietosi voit tarkastella rekisterissämme olevia henkilötietojasi aina halutessasi. Omalta S-kanavalta voit myös tulostaa henkilötietosi ja tallentaa ne itsellesi.

Rekisteriotteen tiedoistasi voit tilata myös verkkolomakkeella osoitteessa www.s-kanava.fi/tietosuoja tai tekemällä kirjallisen rekisteritietojen tarkastuspyynnön esim. osoitteesta www.s-kanava.fi/rekisteriote löytyvällä lomakkeella.