Usein kysytyt kysymykset

Mitä tietoja S-ryhmä kerää minusta ja ostoistani?

S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin tallennetaan tietoja osuuskaupan asiakasomistajista sekä heidän asiakasomistajatalouksiinsa kuuluvista henkilöistä sekä muista asiakkaista, jotka ovat tilanneet joitain tämän rekisterin tietojen perusteella tuotettavia palveluita. Rekisteriin tallennetaan mm. asiakkaan asiakasomistajasopimuksella antamat tiedot kuten nimi, henkilötunnus, yhteystiedot ja asiakasomistajaksi liittymisaika sekä myöhemmin asiointitilanteissa annetut tiedot kuten tiedot tilatuista palveluista, kuten uutiskirjeistä.

S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kerätään ostotiedot tuotetasolla S-marketeista, Prismoista, Saleista, Alepoista, Foodmarket Herkuista, Sokoksista, Sokos Emotioneista, Marks&Spenceriltä, Kodin Terroista, S-Raudoista, ABC:ltä sekä Sokos-, Prisma- ja Kodin Terra verkkokaupoista. Ostotiedot S-ryhmän muista toimipaikoista (esim. hotellit, ravintolat) sekä yhteistyökumppaneilta kertyvät rekisteriin kuitin loppusummatasolla. Ostotietoja käytetään mm. Bonuksen ja muiden rahana maksettavien etujen laskentaan, markkinoinnin kohdentamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Rekisterissä on myös tiedot maksetuista Bonuksista ja muista rahana maksetuista eduista sekä etujen maksuosoitteesta.

S-Pankin asiakkuuteen liittyviä tietoja hallinnoidaan S-Pankin asiakasrekisterissä (www.s-pankki.fi).

Tarkempaa tietoa S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmässä käsiteltävistä henkilötiedoista ja niiden käyttötarkoituksista sekä omista oikeuksistasi löydät S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tietosuojainformaatiosta osoitteesta www.s-kanava.fi/tietosuoja. S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterin tietosuojaselosteen löydät osoitteesta www.s-kanava.fi/rekisteriseloste.