Usein kysytyt kysymykset

S-mobiilini päivittyi, miten erilaiset kieltotiedot vaikuttavat S-mobiilin etuihin?

Markkinoinnin esto Koska olet kieltänyt markkinoinnin, emme voi käyttää kaikkia tietojasi etukuponkien ja muiden sisältöjen kohdentamisessa, vaan tällöin tarjolla olevat sisällöt näytetään järjestettynä toimipaikan etäisyyden suhteessa Helsingin rautatieasemaan. Sinulle ei voida näyttää etuja, jotka on tarkoitettu vain täysi-ikäisille (kuten alkoholiin liittyvät edut). Kaikki muut yleiset edut ovat kuitenkin saatavillasi, mutta näkymässä näytetään kerrallaan vain 40 etua, jolloin lisää etuja löytyy hakutoiminnolla. Etuja voi hakea suoraan kirjoittamalla hakukenttään esim. Prisma. Huomioithan, että valitset oikean toimipaikan, listassa voi näkyä myös Prisman yhteydessä olevat muut myymälät ja palvelupisteet.

Tuotetasoisen ostotiedon hyödyntämisen esto Koska olet kieltänyt tuotetasoisen ostotiedon hyödyntämisen, emme voi käyttää kaikkia tietojasi etukuponkien kohdentamisessa, vaan tällöin tarjolla olevat sisällöt näytetään järjestettynä toimipaikan etäisyyden suhteessa Helsingin rautatieasemaan. Sinulle ei voida näyttää etuja, jotka on tarkoitettu vain täysi-ikäisille (kuten alkoholiin liittyvät edut). Kaikki muut yleiset edut ovat kuitenkin saatavillasi, mutta näkymässä näytetään kerrallaan vain 40 etua, jolloin lisää etuja löytyy hakutoiminnolla. Etuja voi hakea suoraan kirjoittamalla hakukenttään esim. Prisma. Huomioithan, että valitset oikean toimipaikan, listassa voi näkyä myös Prisman yhteydessä olevat muut myymälät ja palvelupisteet.

Jos estät markkinoinnin tai kiellät tuotetasoisen ostotiedon hyödyntämisen, tiedot estoista päivittyvät suosittelulaskentaan ja tuovat muutokset Sinulle-näkymään viimeistään kahden päivän kuluttua.

Jos perut eston, tiedot päivittyvät suosittelulaskentaan ja tuovat muutokset Sinulle-näkymään viimeistään kahden päivän kuluttua.