Usein kysytyt kysymykset

Mitä Perhejako Omat ostot -palvelussa tarkoittaa?

Omat ostot -palvelussa näet tarkkaa ostotietoasi, jota voit nyt myös jakaa niiden asiakasomistajatalouteesi kuuluvien kesken, jotka haluavat itse jakaa omat ostotietonsa sinun kanssasi. Käytännössä asiakasomistajatalouden pääjäsen kutsuu muut asiakasomistajatalouteen kuuluvat täysi-ikäiset seuraamaan yhteisiä ostoja Perhejaon piirissä. Kutsun saanut voi joko liittyä ostotietojen jakamiseen tai olla liittymättä. Kutsu saapuu Omat ostot -palveluun, joten palvelu tulee olla otettu käyttöön, ennen kuin Perhejakoon voi liittyä.

Mitä tietoja jaan ja kenelle? Jaat kaiken sen saman tarkan ostotiedon, jota Omat ostot -palvelussa näet itsekin. Jaat nimesi sekä tarkat ostotietosi niiden asiakasomistajatalouteesi kuuluvien kesken, jotka ovat itse suostuneet omien ostotietojensa jakamiseen ja liittyneet Perhejakoon. Liittyessäsi Perhejakoon, ostotiedot näytetään takautuvasti vuoden ajalta. Voit tarkistaa Perhejaossa mukana olevat henkilöt koska vain Omat ostot -palvelun asetuksista.

Ostotiedoista ei käy ilmi, kenen tekemä mikäkin osto on.

Bonusostot -osiossa ostotapahtumien näkyvyydet säilyvät toistaiseksi ennallaan, eli pääjäsen näkee koko asiakasomistajatalouden ostotapahtumat oston loppusummatasolla, mutta muut näkevät vain omat ostotapahtumansa.

Entä jos haluan estää tiettyjen ostotietojen jakamisen, miten se onnistuu? Kun jaat ostotietosi asiakasomistajataloutesi kesken, jaat kaiken sen tarkan ostotiedon, jota Omat ostot -palvelussa näet itsekin. Yksittäisten ostojen tietoja ei voi estää näkymästä palvelussa. Jos et halua, että muut asiakasomistajatalouteesi kuuluvat näkevät ostotietojasi, voit hylätä kutsun Perhejakoon, tai lopettaa ostotietojen jakamisen myöhemmin poistumalla Perhejaon piiristä.