Vanliga frågor

Hur kan jag avsluta delningen av mina köpuppgifter i tjänsten Mina köp?

I egenskap av huvudmedlem i ett ägarkundshushåll administrerar du Familjedelningen och kan då du vill via inställningarna avsluta delningen av köpuppgifter för hela ägarkundshushållet.

Om du däremot har inbjudits att dela dina köpuppgifter kan du via inställningarna lämna Familjedelningen. Då syns dina köpuppgifter inte längre bland de gemensamma köpuppgifterna, men delningen av köpuppgifter mellan de andra personerna som har anslutit sig till Familjedelning fortsätter.