Vanliga frågor

För vad får man Bonus med Elisa Saunalahti-abonnemang?

Telefonabonnemang och mobilt bredband

Du kan få Bonus för Elisas Saunalahtis 5G-anslutningar som faktureras.

Fast bredband

Du kan få Bonus för Elisas bredbandsabonnemang vars nominella hastighet är 30 Mbit/s eller högre. Man kan få Bonus för Elisas bredband som avtalats om i husbolagets vederlag, då den nominella hastigheten är 100 Mbit/s eller högre.

Du kan alltid kontrollera från OmaElisa om det är möjligt att aktivera Bonus för ditt abonnemang. För att få Bonus för dessa abonnemang, ange ditt medlemsnummer när du beställer eller registrera medlemsnumret efteråt i OmaElisa. Du hittar mer information och instruktioner på våra kundtjänstsidor (på finska).

Några av våra utgående abonnemang ackumulerar också Bonus. Du kan kontrollera från OmaElisa vilket abonnemang som det går att aktivera Bonus för.

Ytterligare information om ackumulering av Bonus:

  • Bonusen kan ackumuleras för en ny faktureringsperiod som inleds efter registreringen, förutsatt att ägarkunden eller en person som tillhör ägarkundens hushåll har gett Elisa sitt personliga medlemsnummer och detta har verifierats i kundägarsystemet.
  • Bonusen ackumuleras förutsatt att hela fakturan har betalats senast på fakturans ursprungliga förfallodag.
  • Den betalda fakturan visas med en fördröjning i bonusberäkningen, som regel överförs de betalda betalningarna till nästa månads bonusberäkning.