VAD ÄR BONUS OCH HUR FÅR MAN DET?

Som tack för att du använder våra tjänster får du Bonus för dina inköp precis som det ska vara i kooperativ verksamhet. Den betalas som riktiga pengar till ditt konto i S-Banken. Ju fler tjänster du använder, desto större Bonus får du. Det är ett kooperativt sätt att belöna ägarkunderna för att de använder tjänsterna. Du får Bonus på fler än 2000 verksamhetsställen.

Bonus samlas för hela familjens inköp och betalas ut till huvudmedlemmens konto i S-Banken senast den 10 i månaden efter inköpen.

Föregående år betalade S-gruppen ut Bonus på sammanlagt mer än 329 miljoner euro. Detta betyder att till exempel under förra året fick våra ägarkunder reda pengar på det egna kontot med i genomsnitt 155 euro. Detta gör Bonus till det mest belönande i Finland jämfört med traditionella stamkundssystem.

HUR MYCKET BONUS FÅR DU?

Bonustabellen visar hur mycket Bonus du får med olika stora inköp. Maximala fem procents Bonus får du redan vid 900 euros månadsinköp. Observera att du får Tankningsbonus för tankning.

BONUSTABELLER

DIN BONUS

Hur mycket pengar får du tillbaka den här månaden?

Logga in och kontrollera din bonus

EXEMPEL PÅ BERÄKNING AV BONUS

Om det är nära till nästa bonusnivå kan ett litet inköp i slutet av månaden höja den Bonus som betalas ut för alla dina inköp under månaden.

Om du har gjort köp för 850 euro den här månaden*, får du för extra köp för en femtiolapp tillbaka

BELOPPBonus%BonusDU FÅR YTTERLIGARE
850 €4,538,25 €
900 €545 €6,75 €

Om du har gjort köp för 480 euro den här månaden*, får du för tjugo euros extra köp tillbaka

BELOPPBonus%BonusDU FÅR YTTERLIGARE
480 €2,512 €
500 €315 €3 €


*Tankningsköp ingår inte i kalkylen

VID TANKNING PÅ ABC FÅR DU TANKNINGSBONUS

Vid tankning på ABC får du Tankningsbonus som är en rabatt på literpriset motsvarande din bonusprocent. Utöver den direkta literrabatten räknas beloppet av ditt köp samman med alla dina bonusköp så att du når en högre bonusnivå. Tankningsbonusen betalas senast den 10 dagen i månaden efter köpen, på motsvarande sätt som Bonus.

FÖR VAD FÅR MAN INTE BONUS

Bonus ges inte på köp som har betalats med företagskort eller som gjorts för företag • avtalsprissatta köp eller köp som ska faktureras • förmedlad försäljning, som Veikkaus Online- och lotteriförsäljning samt inträdesbiljetter • drycker med över 1,2 % alkohol och livsmedel med över 2,8 % alkohol • tobaksprodukter, tobakssurrogat, röktillbehör, tobaksimitationer, elektroniska cigaretter och nikotinvätskor • taxfree-köp • laddning av resekort • flaskreturer • köp av presentkort.


Läs reglerna för ägarkundrelationen