VÄLJ DET S-FÖRMÅNSKORT SOM PASSAR JUST DIG

Du kan välja antingen ett kontantkort eller ett S-Förmånskort Visa beviljat av S-Banken.. När du betalar med S-Förmånskort får du också betalningssättsförmån utöver din Bonus.

JÄMFÖR S-FÖRMÅNSKORTEN

Ingen månads- eller årsavgift tas ut, antingen för kontantkorten eller för S-Forsmånskort Visa -korten om du är ägarkund eller hör till ett ägarkundshushåll.

Om du ännu inte har S-Förmånskort kan du få det genom att ansluta dig som ägarkund.

Kontantkort - Ingen åldersgräns

Kontantkortet är ett S-Förmånskort som du kan samla Bonus med och utnyttja prisförmåner. När någon i familjen har ett S-Förmånskort kan man beställa ett eget kort till alla familjemedlemmar. Kortet har ingen betalningsegenskap så det lämpar sig också för de yngre.

Beställ kontantkort åt en familjemedlem

S-Förmånskort Visa Credit/Debit- Förmånlig kombination

Kombinationskortet som är beviljat av S-Banken är samtidigt såväl ett praktiskt bankkort som ett förmånligt kreditkort. Genom att använda kortets Debit- det vill säga betalsida debiteras ditt inköp direkt från ditt S-Konto. Genom att utnyttja den förmånliga Credit-egenskapen får du enkelt mer tid för att betala dina inköp.

Läs mer och ansök om kort

S-Förmånskort Visa Debit - Åldersgräns: 7

Med S-Förmånskort Visa Debit kan du ta ut kontanter och betala inköp såväl i Finland, utomlands som på nätet. Inköpen debiteras direkt från ditt konto i S-Banken. Utmärkt också för ungas träning i att betala.

Läs mer och ansök om kort

S-Förmånskort Visa Credit - Förmånlig kredit

Med förmånliga S-Bankens kreditkort får du enkelt mer betalningstid åt dina inköp. På fakturans förfallodag betalar du enligt ditt eget val antingen minimibeloppet eller alla dina inköp på en gång. Du betalar bara ränta för den del som återstår efter fakturas förfallodag.

Läs mer och ansök om kort

TA MED FAMILJEN

Det är smart att beställa egna kort åt familjens yngsta så fort de börjar gå till affären.

Beställ kort

BETALSÄTTET HAR BETYDELSE

Det lönar sig också att betala med S-Förmånskortet

Betala med S-Förmånskortet och det ger dig pengar: På de inköp du gör på S-gruppens verksamhetsställen i Finland får du 0,5 procent betalningssättsförmån utöver Bonus, såväl vid betalning från S-Konto (debit) som med kredit.

Läs mer om betalningssättsförmån

Du behöver ingen plånbok längre

Det räcker med mobilen. När du betalar med MobilePay registreras även Bonusen automatiskt. När du väljer S-Förmånskort som betalkort får du också betalningssättsförmån.

Läs mer om MobilePay

BLI ÄGARKUND OCH FÅ FÖRMÅNERNA MED DET GRÖNA KORTET

Anslut dig och skaffa S-Förmånskort

Det finns många skäl utöver Bonus att skaffa dig S-Förmånskort: massor av värdefulla förmåner och tjänster som underlättar din vardag – glädje och nytta i vardag och fest.

Bli ägarkund

Ge S-Förmånskort som gåva

Födelsedagar, examen, konfirmation – svårt att komma på en gåva med mening? Ge en förmånlig vardag som gåva: ett eget grönt S-Förmånskort.

Så ger du enklare vardag i gåva

DE VANLIGASTE FRÅGORNA OM S-FÖRMÅNSKORT

Vad skall jag göra, om jag förlorar mitt S-Förmånskort? Hur får jag ett nytt S-Förmånskort i stället för ett förkommet/skadat kort?

Ett ersättande kontantkort får du genom att beställa ett nytt kort i Oma S-kanava, på Ägarkundstjänst och S-Banken -servicepunkt (de flesta Prisma och Sokos, vissa S-marketar) eller genom att ringa S-gruppens ägarkundstjänst tfn 010 76 5859 må-fr kl. 9-16 (0,084 €/min). På Ägarkundstjänst och S-Banken -servicepunkt kan du få ett interimistiskt kort. Kolla in närmaste här.

Om du har ett S-Förmånskort med betalegenskaper, spärra ditt kort omedelbart genom att ringa spärrtjänsten för kort på tfn 020 333 (öppen 24 timmar, samtal från utlandet på tfn +358 20 333). Om du använder ett kort med Visa-symbolen eller ett S-Förmånskort Debit skickar vi automatiskt ett nytt kort till dig.

Du kan beställa ett nytt kort i S-Bankens webbank någondera i kortets uppgifter eller genom att skicka ett meddelande, genom att ringa S-Bankens Kundtjänst tfn 010 76 5810, må-fr kl. 9-16 (0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min) eller vid ett besök på Ägarkundstjänst och S-Banken -servicepunkt.

För det nya betalkortet debiteras en avgift enligt S-Bankens servicetariff.

Öppna frågan på en egen sida
Vad kostar S-Förmånskort?

S-Förmånskort i sig själv kostar ingenting. Medlemmar i handelslaget ska betala en insats på 100 euro, då blir medlemmen en av handelslagets ägare. Du ska betala minst 20 euro av insatsen när du ansluter dig och resten kan du samla ihop till exempel med Bonus.

Insatsen är en placering i handelslaget och du kan även få årlig ränta på insatsen om handelslagets fullmäktige beslutar om det. Om du senare beslutar dig för att avstå från ägarkundsrelationen, så får du hela insatsen du har betalt tillbaka.

Anslut dig som ägarkund och skaffa S-Förmånskort

Öppna frågan på en egen sida
Var hittar jag mitt medlemsnummer eller kundnummer?

Då du ansluter dig till handelslaget och blir medlem, dvs, ägarkund, får du ett 10-siffrigt medlemsnummer. Du hittar den på din S-Förmånskort och i dina egna uppgifter i Oma S-kanava.

S-Förmånskorten som tillhör de andra personerna i ägarkundshushållet är också försedda med en unik 10-siffrig kod. Det är kundnumret som familjemedlemmarna använder på samma sätt som ägarkunden använder sitt medlemsnummer.

På S-Förmånskortet står medlems-/kundnumret efter handelslagets namn. Medlems-/kundnumret är inte lika med kortnumret som står ovanför kortinnehavarens namn.

De fyra första siffrorna i medlems-/kundnumret änger handelslaget och de sex sista är det individuella medlems-/kundnumret. Sifferseriens format är alltså 4 + 6 siffror.

Öppna frågan på en egen sida
Kan man ta ut pengar ur bankautomater med S-Förmånskortet?

Med ett S-Förmånskort försett med Visa kan du ta ut pengar vid alla bankautomater i hela världen som godtar Visa, däribland också de inhemska bankautomaterna.

Jämför S-Bankens kort

Öppna frågan på en egen sida