ENKELT ATT SKÖTA ÄRENDEN

Genom att koncentrera dina inköp ger dig mer pengar. Du har också tillgång till tjänster som underlättar vardagen, som gör det enklare att handla i butiken. Du kan kontrollera dina utgifter på telefonens skärm och du ser vad du har betalat för dina köp. Och garantikvittona finns alltid tillgängliga.


Förmåner och tips

MED S-MOBIL HITTAR DU DE NÄRMASTE FÖRMÅNS- OCH BONUSSTÄLLENA

Ladda ner S-mobil så hittar du de närmaste butikerna, restaurangerna och andra verksamhetsställena i din telefon. Du kan också utnyttja värdefulla förmåner riktade just till dig.

I Min egen butik i S-mobil hittar du förmåner och tips som ditt handelslag rekommenderar för just dig. I tjänsten kan du om du vill begränsa listan så att endast de närmaste eller nyaste förmånerna visas eller söka till exempel ett visst verksamhetsställes förmånskuponger.

Läs mer

Mina köp – Vi tillhandahåller informationen, du gör valet

Mina köp – Vi tillhandahåller informationen, du gör valet

I Tjänsten Mina köp får du mycket intressant information om dina egna inköp.

Logga inLäs mer om tjänsten

SLOPA PAPPERSKVITTON

Om papperskvitton tar stor plats i plånboken, slopa dem. S-mobil ger dig kvittona i telefonen. Även garantikvittona finns alltid tillgängliga och kan inte blekna.

Aktivera tjänsten

SMIDIGARE BETALNING

Betala och få bonus med MobilePay

Det snabbaste och lättaste sättet att betala. Du får upp beloppet i din telefon och godkänner genom att svajpa till höger. Bonusen registreras med samma rörelse.

Läs mer om MobilePay

ABC-mobiltankning – betala redan i bilen

Kör till ABC, öppna ABC-mobil i din telefon och välj vilken pump du tankar från. Betalningen sker direkt från ditt kort.

Läs mer om ABC‑mobil

”Köpte jag mer grönsaker förra månaden?”

I S-mobil ser du exakt vad du har köpt. Ladda ned nya S-mobil i din appbutik.


BANKTJÄNSTER ENKELT PÅ WEBBEN ELLER NÄR DU SHOPPAR

Dagliga banktjänster som S-Konto, webbank och S-Förmånskort Visa är avgiftsfria i S-Banken för alla ägarkunder. Du kan också ta ut kontanter avgiftsfritt i kassan på S-gruppens nästan tusen verksamhetsställen och sköta de flesta av dina ärenden smidigt med din telefon.

Läs mera om S‑Banken

HÅLL DIG UPPDATERAD

Logga in på Mina uppgifter

En personlig tjänst där du bl.a. ser din Bonus, hanterar dina uppgifter och får uppgifter om dina egna köp.

Logga inLäs mer om tjänsten

Förmåner och post till rätt adress

Information, erbjudanden, kampanjer, förmåner, nyheter. Du hänger väl med i det som sker? Försäkra dig om att du håller dig uppdaterad om dina förmåner.

Uppdatera dina kontaktuppgifter