Mies ja nainen

TJÄNSTEN MINA KÖP GER DINA KÖPUPPGIFTER EN NY DIMENSION

Vill du veta hur mycket grönsaker du äter? Eller hur många plastkassar du har köpt under det gångna året?

I tjänsten Mina köp visas dina egna personliga köpuppgifter. I tjänsten ser du hur dina inköp fördelar sig på olika produktgrupper, till exempel ost, grönsaker, öl, färsk fisk och chokladprodukter.

Tjänsten lanseras inledningsvis med begränsade funktioner och köpuppgifter. Samtliga bonusköp visas alltså inte ännu i tjänsten, utan dem hittar du som tidigare i S-mobil och i avsnittet Bonus och inköpsinfo när du är inloggad i dina egna uppgifter (Oma S-kanava). Tjänsten Mina köp utvidgas stegvis. Vi kommer att introducera nya funktioner och vyer samt mer omfattande köpuppgifter.

I tjänsten Mina köp kan du också ge respons och berätta för oss vilket innehåll du skulle vilja se i tjänsten.


NYTT!

  • Håll koll på din konsumtion av grönsaker. Se hur många kilo frukt och grönsaker du har köpt. Ligger gurka och tomat i topp i dina köpuppgifter?
  • Vet du hur många plastkassar du köper per månad? Nu kan du följa vilken slags kassar du får med dig och hur många.

Så här aktiverar du tjänsten Mina köp:

  • Logga in i tjänsten
  • Gå till delen Bonus och inköp -> Mina köp
  • Aktivera tjänsten genom att logga in med bankkoder
Logga in i tjänsten

Du kan kontrollera dina uppgifter i vårt register antingen genom att logga in i tjänsten, beställa ett registerutdrag med ett webbformulär eller genom att fylla i en granskningsbegäran på papper. Det kostar inget att kontrollera registeruppgifter genom att logga in på tjänsten och du kan göra det alltid när du önskar.