S-mobilens tjänster

Smidigare vardag med S-mobil

S-mobil är lika självklar i ägarkundernas telefoner som S-Förmånskortet är i deras plånböcker. Med S-mobil har du tillgång till din butik och S-Bankens tjänster i en och samma app. Med S-mobil kan du bl.a.

  • med en enda snabbtitt se ditt bonussaldo och din dagliga ekonomi
  • utnyttja förmåner riktade till just dig
  • kontrollera dina kassa- och garantikvitton i det elektroniska kvittoarkivet
  • enkelt uppdatera dina elektroniska kontaktuppgifter och marknadsföringstillstånd
  • följa upp i tjänsten Mina köp vad, var och när du köper. Du kan bl.a. se den inhemska andelen och koldioxidavtrycket av dina matinköp samt hur dina inköp fördelas mellan olika produktgrupper. Du kan även dela köpuppgifterna inom familjen genom Familjedelning (länk: S-kanava.fi/familjedelning)
  • enkelt och säkert identifiera dig i olika webbtjänster

S-mobil är en bank med komplett service

I S-mobil hanterar du enkelt dagliga banktjänster, sparande och investeringar på S-Banken. Du hittar också LokalTapiolas försäkringar i avsnittet S-Banken. Läs mer om banktjänster i S-mobil > linkki sovelluskauppaan Läs mer om banktjänster i S-mobil >>

Så här aktiverar du S-mobil

Du kan när som helst aktivera banktjänsterna med webbankskoder till S-Banken eller FIM. Du kan även aktivera banktjänsterna med koder till någon annan bank eller med mobilcertifikat, om du först har aktiverat butikstjänsterna och du har konto och webbankskoder i S-Banken.

Mer information om S-mobil: S-mobil.fi S-mobil.fi