JÄMFÖR S-FÖRMÅNSKORTEN

Ingen månads- eller årsavgift tas ut för korten.

Om du ännu inte har S-förmånskort kan du få det genom att ansluta dig som ägarkund.

Kontantkort - Ingen åldersgräns

Kontantkortet är ett S-Förmånskort som du kan samla Bonus med och utnyttja prisförmåner. När någon i familjen har ett S-Förmånskort kan man beställa ett eget kort till alla familjemedlemmar. Kortet har ingen betalningsegenskap så det lämpar sig också för de yngre.

Anslut dig och skaffa S‑FörmånskortBeställ kontantkort åt en familjemedlem
Käteiskortti

S-Förmånskort Visa Credit/Debit- Förmånlig kombination

Kombinationskortet är samtidigt såväl ett praktiskt bankkort som ett förmånligt kreditkort. Genom att använda kortets Debit- det vill säga betalsida debiteras ditt inköp direkt från ditt S-Konto. Genom att utnyttja den förmånliga Credit-egenskapen får du enkelt mer tid för att betala dina inköp.

Läs mer och ansök om kort
S-Etukortti Credit ja Debit

S-Förmånskort Visa Debit - Åldersgräns: 7

Med S-Förmånskort Visa Debit kan du ta ut kontanter och betala inköp såväl i Finland, utomlands som på nätet. Inköpen debiteras direkt från ditt S-Konto. Utmärkt också för ungas träning i att betala.

Läs mer och ansök om kortBeställ ett kort åt en familjemedlem
S-Etukortti Debit

S-Förmånskort Visa Credit - Förmånlig kredit

Med ett förmånligt kreditkort får enkelt du mer betalningstid. På fakturans förfallodag betalar du enligt ditt eget val antingen minimibeloppet eller alla dina inköp på en gång. Du betalar bara ränta för den del som återstår efter fakturas förfallodag.

Läs mer och ansök om kort
S-Etukortti Credit