JÄMFÖR S-FÖRMÅNSKORTEN

Ingen månads- eller årsavgift tas ut, antingen för kontantkorten eller för S-Forsmånskort Visa -korten om du är ägarkund eller hör till ett ägarkundshushåll.

Om du ännu inte har S-Förmånskort kan du få det genom att ansluta dig som ägarkund.

Kontantkort - Ingen åldersgräns

Kontantkortet är ett S-Förmånskort som du kan samla Bonus med och utnyttja prisförmåner. När någon i familjen har ett S-Förmånskort kan man beställa ett eget kort till alla familjemedlemmar. Kortet har ingen betalningsegenskap så det lämpar sig också för de yngre.

Beställ kontantkort åt en familjemedlem

S-Förmånskort Visa Credit/Debit- Förmånlig kombination

Kombinationskortet som är beviljat av S-Banken är samtidigt såväl ett praktiskt bankkort som ett förmånligt kreditkort. Genom att använda kortets Debit- det vill säga betalsida debiteras ditt inköp direkt från ditt S-Konto. Genom att utnyttja den förmånliga Credit-egenskapen får du enkelt mer tid för att betala dina inköp.

Läs mer och ansök om kort

S-Förmånskort Visa Debit - Åldersgräns: 7

Med S-Förmånskort Visa Debit kan du ta ut kontanter och betala inköp såväl i Finland, utomlands som på nätet. Inköpen debiteras direkt från ditt konto i S-Banken. Utmärkt också för ungas träning i att betala.

Läs mer och ansök om kort

S-Förmånskort Visa Credit - Förmånlig kredit

Med förmånliga S-Bankens kreditkort får du enkelt mer betalningstid åt dina inköp. På fakturans förfallodag betalar du enligt ditt eget val antingen minimibeloppet eller alla dina inköp på en gång. Du betalar bara ränta för den del som återstår efter fakturas förfallodag.

Läs mer och ansök om kort