Skortti

Valitse juuri sinulle sopiva S-Etukortti

Kaikki mitä tarvitset on vihreä S-Etukortti. Valittavanasi on joko käteiskortti tai S-Etukortti maksuominaisuudella. Kun maksat S-Etukortilla, saat Bonuksesi päälle vielä maksutapaetua.

Vertaa s-etukortteja

Sekä käteiskortit että Visa-maksuominaisuudella varustetut S-Etukortit ovat asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouksiin kuuluville kuukausi- ja vuosimaksuttomia.

Jos sinulla ei vielä ole S-Etukorttia, saat sen liittymällä asiakasomistajaksi.

Tyttö potkulautailee

Käteiskortti - Ei ikärajaa

Käteiskortti on S-Etukortti, jolla voit kerryttää Bonusta ja hyödyntää hintaetuja. Kun perheessä yhdellä on S-Etukortti, kaikille perheenjäsenille voi tilata halutessaan oman kortin. Kortissa ei ole maksuominaisuuksia, joten se sopii myös nuoremmille.

Liity ja hanki S‑EtukorttiTilaa perheenjäsenelle käteiskortti
Nainen matkalaukun kanssa

S-Etukortti Visa Credit/Debit - Edullinen yhdistelmä

S-Pankin myöntämä yhdistelmäkortti on samalla kertaa sekä kätevä pankkikortti että edullinen luottokortti. Käyttämällä kortin Debit- eli pankkipuolta ostosi veloitetaan suoraan S-Tililtä. Hyödyntämällä edullista Credit- eli luotto-ominaisuutta saat ostoksillesi mukavasti lisää maksuaikaa.

Tutustu ja hae korttia
Tanssijan profiili

S-Etukortti Visa Debit - Ikäraja: 7

S-Etukortti Visa Debit -kortilla nostat käteistä ja maksat ostoksia niin Suomessa, ulkomailla kuin verkossakin. Ostokset veloitetaan suoraan S-Pankin tililtäsi. Oivallinen myös nuorelle maksamisen harjoitteluun.

Tutustu ja hae korttia
Remonttimiehen profiili

S-Etukortti Visa Credit - Edullista luottoa

S-Pankin edullisella luottokortilla saat ostoksillesi mukavasti lisää maksuaikaa. Laskun erääntyessä maksat valintasi mukaan joko vähimmäislyhennyserän tai kaikki ostoksesi kerralla. Korkoa maksat vain luottosaldolle laskun eräpäivän jälkeen jääneestä osuudesta.

Tutustu ja hae korttia
Kumpparit

Perheenjäsenet mukaan

Omat kortit kannattaa tilata perheen nuorimmille heti, kun he alkavat käydä kaupassa.

Tilaa kortit

Maksutavalla on merkitystä

Hämmästynyt mies

S-Etukortilla kannattaa myös maksaa

Maksa S-Etukortti Visalla ja se tuo sinulle rahaa: S-ryhmän Suomen toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista kertyy Bonuksen päälle 0,5 % maksutapaetua sekä S-Tililtä (debit) että luotolla (credit) maksaessasi.

Lue lisää maksutapaedusta
Kädessä puhelin, jossa näkyy MobilePay

Lompakkoa et enää tarvitse

Ota kauppaan pelkkä puhelin. Maksaessasi MobilePaylla Bonuksetkin kirjautuvat automaattisesti. Kun valitset maksukortiksi S-Etukortin, saat myös maksutapaetua.

Lue lisää MobilePaysta

Asiakasomistajaksi ja kiinni vihreän kortin etuihin

Käsi ja kortti

Liity ja hanki S-Etukortti

Syitä hankkia S-Etukortti on Bonuksen lisäksi paljon: runsaasti rahanarvoisia etuja ja arkeasi helpottavia palveluita – iloa ja hyötyä arkeen ja juhlaan.

Liity asiakasomistajaksi
Nainen 3 pakettia kädessä

Anna S-Etukortti lahjaksi

Syntymäpäivät, valmistuminen, rippijuhlat – vaikea keksiä lahjaa, jossa on ajatusta? Anna lahjaksi pysyvästi edullista arkea: oma vihreä S-Etukortti.

Näin annat lahjaksi helpompaa arkea

Yleisimmät kysymykset S-Etukortista

Mitä teen, jos S-Etukorttini katoaa? Miten saan uuden S-Etukortin kadonneen tai vioittuneen tilalle?

Jos käytössäsi ollut käteiskortti on kadonnut tai vioittunut, saat tilattua uuden Omalla S-kanavalla, Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä (useimmat Prismat ja Sokokset, valikoidut S-marketit) tai soittamalla S-ryhmän asiakasomistajapalveluun puh. 010 76 5858 ma-to 9-20, pe 9-18 (0,084 €/min). Toimipaikassa asioidessasi voit saada käyttöösi väliaikaisen kortin. Tarkista lähin toimipaikka tästä.

Jos käytössäsi on maksuominaisuuksia sisältävä S-Etukortti, tulee kadonneesta kortista ilmoittaa välittömästi korttien sulkupalveluun puh. 020 333 (avoinna 24 h, ulkomailta soitettaessa +358 20 333). Jos käytössäsi on Visa-tunnuksella merkitty kortti tai S-Etukortti Debit -kortti, sinulle lähetetään ilmoituksen jälkeen uusi kortti automaattisesti.

Vioittuneen kortin tilalle voit tilata uuden kortin S-Pankin verkkopankissa joko kortin tiedoista tai viestillä, tai soittamalla S-Pankin Asiakaspalveluun puh. 010 765 800 ma–to klo 9–20, pe 9-18 (0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min).

Maksukortin uusimisesta veloitetaan S-Pankin palveluhinnaston mukainen maksu.

Avaa kysymys omalla sivullaan
Paljonko S-Etukortti maksaa?

S-Etukortti itsessään ei maksa mitään. Jäseneksi liittyessä maksetaan osuuskaupan osuusmaksu, jolloin jäsenestä tulee yksi osuuskaupan omistajista. Osuuskaupan osuusmaksu on 100 euroa, josta liittymisen yhteydessä tulee maksaa vähintään 20 euroa, loppuosan voi kerryttää täyteen vaikkapa Bonuksilla.

Tämä osuusmaksu on sijoitus osuuskauppaan ja sille voidaan myös vuosittain maksaa edustajiston näin päättäessä korkoa. Maksetun osuusmaksun saa kokonaisuudessaan takaisin, mikäli jäsenyydestä joskus haluaa luopua.

Liity asiakasomistajaksi ja hanki S-Etukortti >

Avaa kysymys omalla sivullaan
Mistä löydän jäsennumeroni tai asiointinumeroni?

Kun liityt osuuskaupan jäseneksi eli asiakasomistajaksi, saat 10-numeroisen jäsennumeron. Löydät sen S-Etukortiltasi sekä omista tiedoistasi Omalta S-kanavalta.

Myös asiakasomistajatalouteen kuuluvien henkilöiden S-Etukortissa on oma, henkilökohtainen 10-numeroinen numerosarja. Se on asiointinumero, jota perheenjäsen käyttää, kuten asiakasomistaja jäsennumeroaan.

S-Etukortissa jäsen-/asiointinumero löytyy osuuskaupan nimen yhteydestä, täältä näet missä se kortilla sijaitsee. Jäsen-/asiointinumero ei ole sama kuin S-Etukortissa kortinhaltijan nimen yläpuolella oleva korttinumero.

Jäsen-/asiointinumeron neljä ensimmäistä numeroa kertovat osuuskaupan ja kuusi viimeistä oman yksilöivän jäsen-/asiointinumerosi. Numerosarjan muoto on siis 4 + 6 numeroa.

Avaa kysymys omalla sivullaan
Voiko S-Etukortilla nostaa rahaa pankkiautomaatista?

S-Etukortti Visalla voit nostaa rahaa Visan hyväksyvistä käteisautomaateista kaikkialla maailmassa mukaan lukien kotimaiset pankkiautomaatit.

Vertaa S-Pankin kortteja

Avaa kysymys omalla sivullaan