nainen kädessään S-Etukortti

Parhaat vinkit, joilla kasvatat Bonustasi

Bonus on selvää rahaa takaisin ostoksistasi. Esimerkiksi viime vuonna asiakasomistajamme saivat rahallista etua keskimäärin 155 € suoraan omalle tililleen S-Pankkiin. Katso, että saat kaikki rahanarvoiset edut.

Näin hyödyt eniten:

  1. Keskitä ostot bonustoimipaikkoihin
  2. Pysy ajan tasalla bonustilanteestasi
  3. Maksa ostot S-Etukortilla
  4. Varmista, että jokaisella perheenjäsenellä on oma S-Etukortti

Nainen näyttää ok-merkkiä

1. Keskittämällä ostoksesi saat enemmän rahaa takaisin

Maksimibonuksen 5 % saat jo 900 euron kuukausiostoilla. Näin esim. 1000 euron ostokset tuottavat tilillesi 50 € kuukaudessa (ei sis. Tankkausbonusta) – eli 600 € vuodessa. Mitä se vaatii sinulta? – vain ostostesi johdonmukaista keskittämistä.


Näin Bonus kertyy

Katso bonustaulukot

Tiesitkö? Bonus on osuustoiminnallinen tapa palkita oman kaupan palveluiden käytöstä. Lue lisää, mitä se tarkoittaa sinulle

2. Seuraa Bonuksesi kertymistä

Bonusta kannattaa seurata erityisesti kuun lopulla, sillä pienikin ostos voi heilauttaa sinut korkeammalle bonustasolle. Jo yhden euron lisäostoilla voit saada jopa 30 € enemmän Bonusta vuosittain.

S-logo valkoinen

Kirjaudu omiin tietoihisi

Paljonko Bonusta sinulle on kertynyt tässä kuussa? Entä paljonko sitä on jo maksettu tilillesi?

Katso bonustilanteesiTutustu palveluun
S-mobiili kädessä

S-mobiili tuo Bonuksen ja edut puhelimeesi

S-mobiili pitää vihreät edut aina mukanasi. Näet Bonusten kertymisen vaivattomasti puhelimestasi.

Sähköpostikuvake

Bonustiedot sähköpostiisi

Paljonko Bonusta olet saamassa – oletko jäämässä seuraavasta bonusrajasta harmittavasti vain euron? Pysy tietoisena kuukauden vaihteen tilanteestasi.

Päivitä sähköpostiosoitteesi
Hämmästynyt mies

3. S-Etukortilla kannattaa myös maksaa

Saat Bonuksen päälle 0,5 % maksutapaetua, kun maksat ostokset S-Etukortilla. Näin voit saada ostoistasi rahaa takaisin yhteensä jopa 5,5 %.

Lue lisää maksutapaedustaHae korttia
Kumpparit

4. S-Etukortit kaikille perheenjäsenille

Kaikilla kaupassa käyvillä talouden jäsenillä, myös perheen nuorimmilla, kannattaa olla omat S-Etukortit. Näin kerrytätte kaikista perheen ostoksista Bonusta.

Tilaa kaikille omat kortit

Bonus on rahaa

Rakennuspalikat

Mikä on Bonus ja miten sitä saa?

Kiitoksena palveluidemme käytöstä saat ostoistasi joka tulee puhtaana rahana tilillesi S-Pankkiin. Bonusta saat sitä enemmän, mitä enemmän palveluita käytät.

Lue Bonuksesta
talon sisällä tankkauskuva

Bonusta myös tankkauksesta

ABC-asemilla saat polttonesteistä Tankkausbonusta. Laske säästösi!

Tankkaa halvemmalla

Hämmästynyt tyttö puhelin kädessä

"Paljonkohan mulla on niitä Bonuksia?"

S-mobiilista tarkistat helposti bonustilanteesi. Lataa S-mobiili sovelluskaupastasi.

Poika kädessään korkea jäätelö

Osuuskaupassa asiakas on omistaja

Sadan euron osuusmaksulla saat osuuden osuuskaupastasi, Bonusta sekä runsaasti erilaisia etuja.

Lue lisää

Asiakasomistajaksi

Käsi ja kortti

Liity ja hanki S-Etukortti

Syitä hankkia S-Etukortti on Bonuksen lisäksi paljon: runsaasti rahanarvoisia etuja ja arkeasi helpottavia palveluita – iloa ja hyötyä arkeen ja juhlaan.

Liity asiakasomistajaksi
Nainen 3 pakettia kädessä

Anna S-Etukortti lahjaksi

Syntymäpäivät, valmistuminen, rippijuhlat – vaikea keksiä lahjaa, jossa on ajatusta? Anna lahjaksi pysyvästi edullista arkea: oma vihreä S-Etukortti.

Näin annat lahjaksi helpompaa arkea

Asiakasomistajuuden päättyminen

Asiakasomistajuuden päättyminen

Osuuskaupan jäsenyys voi päättyä esimerkiksi silloin, kun osuusmaksua ei ole maksettu kokonaan täyteen.

Lue lisää

Yleisimmät kysymykset Bonuksesta

Mistä kaikkialta saa Bonusta?

Bonus kertyy S-ryhmän ja sen yhteistyökumppaneiden yli 2000 bonustoimipaikasta ympäri Suomen. S-ryhmän omia ketjuja ovat S-market, Prisma, Sale, Alepa, Food Market Herkku, Sokos, Emotion, Pukumies, Mick's, Sokos Hotellit, Radisson Blu Hotellit Suomessa, Amarillo, Bistro, Coffee House, Frans & les Femmes, Grill it!, Pizza & buffa, Presso, Public Corner, Rosso, Rosso Express, Trattoria, VENN ja muut S-ryhmän ravintolat, S-Rauta, Kodin Terra, S-ryhmän autoliikkeet, Karla sekä ABC-liikennemyymälät ja automaattiasemat. Suomen bonustoimipaikkojen lisäksi S-Etukortilla kertyy Bonusta erikseen määritellyistä S-ryhmän toimipaikoista ulkomailla.

Bonusta kertyy myös S-kanavalla esiteltävistä S-ryhmän hotellien ja yhteistyökumppaneiden kotimaan ja ulkomaan lomamatkoista.

Bonusta kertyy myös yhteistyökumppaneiltamme. Valtakunnallisia yhteistyökumppaneita ovat LähiTapiola, Elisa/Saunalahti, Silmäasema, Oral Hammaslääkärit, Viking Line, Eckerö Line sekä Sector Alarm. Valtakunnallisista ja paikallisista yhteistyökumppaneista saat lisätietoa myös omasta osuuskaupastasi tai S-ryhmän asiakasomistajapalvelusta puh. 010 76 5858 ma-to 9-20, pe 9-18 (0,084 €/min).

Saat Bonusta, kun kirjaat ostokset S-Etukortillasi maksun yhteydessä kassalla bonusostoiksi. Voit kerryttää Bonusta toimipaikoissamme myös maksamalla MobilePayllä. Mikäli kyseessä on laskutusperusteinen yhteistyökumppani, tunnistaudu asiakasomistajana tai ilmoita jäsennumerosi palvelun tarjoajalle palvelun tarjoajan antamien ohjeiden mukaisesti.

Mistä ei saa Bonusta?

Bonusta ei kerry yrityskortilla maksetuista tai yrityksille tehdyistä ostoista, sopimushinnoitelluista tai laskutettavista ostoista, välitysmyynnistä, kuten Veikkauksen Online- ja arpamyynnistä ja pääsylipuista, yli 1,2 % alkoholia sisältävistä juomista ja yli 2,8 % alkoholia sisältävistä elintarvikkeista, tupakkatuotteista, tupakan vastikkeista, tupakointivälineistä, tupakkajäljitelmistä, sähkösavukkeista ja nikotiininesteistä, tax free -ostoista, matkakorttien latauksista, pullopanttien palautuksista eikä lahjakorttien ostosta.

Bonuksen kertymisessä eri ketjuista on joitakin erityisehtoja, jotka voit tarkistaa Asiakasomistajajärjestelmän säännöistä.

Avaa kysymys omalla sivullaan
Miten Bonus maksetaan ja miten voin käyttää sitä?

Bonus maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenen etujen maksutiliksi määritellylle tilille S-Pankkiin aina kuun 10. päivään mennessä (maksupäivän osuessa viikonlopulle tai pyhälle, maksetaan Bonus edeltävänä pankkipäivänä). Tilillä olevia rahoja voi

  • käyttää ostosten maksuun tiliin liitetyllä S-Etukortilla, jossa on maksuominaisuus. Tutustu S-Pankin kortteihin.

  • käyttää S-Pankin verkkopankissa ja S-mobiilissa laskujen maksuun tai tilisiirtoihin

  • ohjata rahastoon S-Pankin verkkopankissa tai S-mobiilin Säästäjä-palvelussa.

  • nostaa käteisenä Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä (useimmat Prismat ja Sokokset, valikoidut S-marketit). Tarkista lähin toimipaikkasi tästä.

  • jättää tilille korkoa kasvamaan

Tilille maksettuna Bonus ei vanhene eli sen käyttämiselle ei ole takarajaa.

Avaa kysymys omalla sivullaan
Miten voin seurata Bonuksen kertymistä?

Kätevimmin voit seurata Bonuksen kertymistä lataamalla S-mobiilin kännykkään. S-mobiili on saatavilla Applen iOS- ja Googlen Android-puhelimelle. S-mobiili toimii useimpien pankkien pankkitunnuksilla – täysin maksutta!

Bonustiedot voit myös tarkistaa asiakasomistajan omasta verkkopalvelusta Omalta S-kanavalta. Bonustiedot löydät myös kirjautumalla seuraaviin S-ryhmän palveluihin: verkkokaupat (Sokos, Prisma ja Kodin Terra), sokoshotels.fi, foodie.fi sekä abcasemat.fi.

Myös S-Pankin verkkopankin kautta pääset Omalle S-kanavalle tarkastelemaan bonustietojasi.

Asiakasomistajatalouden pääjäsenelle sekä talouden henkilölle lähetetään sähköpostiin kuukausittain tieto maksetun Bonuksen määrästä. Viesti lähetetään, jos yhteystiedoista löytyy sähköpostiosoite. Sähköpostiosoitteen päivittäminen on nopeaa ja vaivatonta, voit päivittää yhteystiedot omissa tiedoissasi Omalla S-kanavalla.

Mikäli et koe verkkopalveluita omaksesi, voit tarkistaa bonustilanteesi myös toimipaikan itsepalvelupisteessä S-Etukorttipäätteellä. S-Etukorttipäätteellä asioidessasi tarvitset S-Etukorttisi lisäksi myös nelinumeroisen asiakastunnuksesi. Asiakastunnus ei ole sama kuin kassalla maksettaessa käytettävä kortin pin-koodi. Jollet muista omaa asiakastunnustasi, voit tarvittaessa tarkistaa sen Omalta S-kanavalta, Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki -pisteellä (useimmat Prismat ja Sokokset, valikoidut S-marketit) tai soittamalla S-ryhmän asiakasomistajapalveluun puh. 010 76 5858 ma–to, 9-20, pe 9-18 (0,084 €/min).

Avaa kysymys omalla sivullaan
Mikä on Tankkausbonus ja miten se kertyy?

Asiakasomistaja saa Tankkausbonusta yhtä monta senttiä jokaisesta tankatusta litrasta kuin mitä hänen asiakasomistajataloutensa kalenterikuukauden bonusprosentti on. Jos esimerkiksi tankkauskuukauden aikana kaikkien bonusostojen yhteissumma oikeuttaa 3 % Bonukseen, niin asiakasomistajalle maksetaan jokaisesta ko. kuukauden aikana tankatusta litrasta 3 senttiä/litra Tankkausbonusta. Tankkausbonus korvaa tankkausostojen osalta prosenttiperusteisen Bonuksen.

Avaa kysymys omalla sivullaan