Vertaa s-etukortteja

Kaikki kortit ovat sinulle kuukausi- ja vuosimaksuttomia.

Sekä käteiskortit että Visa-maksuominaisuudella varustetut S-Etukortit ovat asiakasomistajille ja asiakasomistajatalouksiin kuuluville kuukausi- ja vuosimaksuttomia.

Jos sinulla ei vielä ole S-Etukorttia, saat sen liittymällä asiakasomistajaksi.

Käteiskortti - Ei ikärajaa

Käteiskortti on S-Etukortti, jolla voit kerryttää Bonusta ja hyödyntää hintaetuja. Kun perheessä yhdellä on S-Etukortti, kaikille perheenjäsenille voi tilata halutessaan oman kortin. Kortissa ei ole maksuominaisuuksia, joten se sopii myös nuoremmille.

Tilaa perheenjäsenelle käteiskortti
Tyttö potkulautailee

S-Etukortti Visa Credit/Debit - Edullinen yhdistelmä

S-Pankin myöntämä yhdistelmäkortti on samalla kertaa sekä kätevä pankkikortti että edullinen luottokortti. Käyttämällä kortin Debit- eli pankkipuolta ostosi veloitetaan suoraan S-Tililtä. Hyödyntämällä edullista Credit- eli luotto-ominaisuutta saat ostoksillesi mukavasti lisää maksuaikaa.

Tutustu ja hae korttia
Nainen matkalaukun kanssa

S-Etukortti Visa Debit - Ikäraja: 7

S-Etukortti Visa Debit -kortilla nostat käteistä ja maksat ostoksia niin Suomessa, ulkomailla kuin verkossakin. Ostokset veloitetaan suoraan S-Pankin tililtäsi. Oivallinen myös nuorelle maksamisen harjoitteluun.

Tutustu ja hae korttia
Tanssijan profiili

S-Etukortti Visa Credit - Edullista luottoa

S-Pankin edullisella luottokortilla saat ostoksillesi mukavasti lisää maksuaikaa. Laskun erääntyessä maksat valintasi mukaan joko vähimmäislyhennyserän tai kaikki ostoksesi kerralla. Korkoa maksat vain luottosaldolle laskun eräpäivän jälkeen jääneestä osuudesta.

Tutustu ja hae korttia
Remonttimiehen profiili