Valtakunnalliset bonuspartnerit: Asiakastiedot ja tietosuoja

LähiTapiola

Valtuutus ja henkilötietojen luovuttaminen

Osana sopimusehtoja hyväksyt LähiTapiolan asiakkaana henkilötietojesi käsittelyn yhteistyön edellyttämässä laajuudessa ja annat suostumuksesi siihen, että LähiTapiola luovuttaa henkilötietosi SOK:lle jäsen-/asiointinumeron tarkistamiseksi sekä vakuutusmaksujesi Bonusta kerryttävän euromäärän SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kirjattavaksi bonusostoksesi. Vastaavasti valtuutat SOK:n luovuttamaan LähiTapiolalle tiedon muuttuneesta jäsen-/asiointinumerostasi sekä tiedon siitä, mikäli et enää kuulu asiakasomistajatalouteen etkä siten enää ole oikeutettu kerryttämään vakuutuksista Bonusta.

Valtuutus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Valtuutus päättyy, jos sen antaja ei ole ollut vakuutuksenottajana tai – maksajana missään vakuutuksessa ja hänen talouden jäsenenään ei ole ollut ketään vakuutuksenottajana tai – maksajana missään vakuutuksessa kulunee 3 kuukauden aikana. Valtuutus on mahdollista tehdä tarvittaessa uudestaan. Vakuutusmaksut kerryttävät S-ryhmän Bonusta bonussääntöjen mukaisesti.

Lisätietoa Bonuksen kertymisestä:
www.lahitapiola.fi

Elisa Saunalahti

Asiakastiedot ja tietosuoja

Osana Elisan sopimusehtoja hyväksyt Elisan asiakkaana henkilötietojesi käsittelyn yhteistyön edellyttämässä laajuudessa ja annat suostumuksesi siihen, että Elisa luovuttaa henkilötietosi SOK:lle jäsen/asiointinumeron tarkistamiseksi sekä Bonusta kerryttävien liittymien maksujen euromäärän kirjattavaksi bonusostoksesi SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Vastaavasti valtuutat SOK:n luovuttamaan Elisalle tiedon muuttuneesta jäsen/asiointinumerostasi sekä tiedon siitä, mikäli et enää kuulu asiakasomistajatalouteen etkä siten enää ole oikeutettu kerryttämään Bonukseen oikeuttavista liittymistä Bonusta.

Vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Elisa ei ole velvollinen hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta.

Lue lisää:
elisa.fi/kauppa/
elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/s-bonus/

Eckerö Line

Asiakastiedot ja tietosuoja

Osana Eckerö Linen sopimusehtoja hyväksyt Eckerö Linen asiakkaana henkilötietojesi käsittelyn yhteistyön edellyttämässä laajuudessa ja annat suostumuksesi siihen, että Eckerö Line luovuttaa henkilötietosi SOK:lle jäsen/asiointinumeron tarkistamiseksi sekä Bonusta kerryttävien matkojen/laivaostosten maksujen euromäärän kirjattavaksi bonusostoksesi SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Vastaavasti valtuutat SOK:n luovuttamaan Eckerö Linelle tiedon muuttuneesta jäsen/asiointinumerostasi sekä tiedon siitä, mikäli et enää kuulu asiakasomistajatalouteen etkä siten enää ole oikeutettu kerryttämään Bonusta matkoista/laivaostoista.

Vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Eckerö Line ei ole velvollinen hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta.

Lue lisää:
eckeroline.fi

Viking Line

Esittämällä S-Etukortin Viking Linen Helsingin tai Turun terminaalin lähtöselvityksessä annat suostumuksen Viking Linelle ilmoittaa maksamasi matkasumman ja ajankohdan S-Ryhmän asiakasomistaja ja asiakasrekisteriin maksettavan Bonuksen laskemista varten.

Lue lisää: vikingline.fi

Oral Hammaslääkärit

Bonusta saat kaikista Oralin hammashoitopalveluista ja kotihoitotuotteista, kun maksat hoidot heti käynnin yhteydessä. Esittämällä S-Etukortin annat suostumuksen Oralille ilmoittaa maksamasi Oralin suun terveydenhoitomaksujen loppusumman ja maksuajankohdan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin maksettavan Bonuksen laskemista varten.

Lue lisää Oralin palveluista:
oral.fi

Silmäasema

S-Etukortilla saa Bonusta Silmäasema-myymälöiden optikkojen palveluista ja tuoteostoista kuten silmä- ja aurinkolaseista, piilolinsseistä ja muista näkemiseen liittyvistä tarvikkeista. Bonus ei kerry silmälääkäri- ja silmälaboratoriopalveluista eikä muista silmäsairaaloiden palveluista. Bonusta saat esittämällä S-Etukortin kassalla maksun yhteydessä. Samalla annat suostumuksen Silmäasemalle ilmoittaa maksamasi summan ja ajankohdan S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin maksettavan Bonuksen laskemista varten.

Lue lisää Silmäaseman tuotteista ja palveluista:
silmaasema.fi

Vantaan Energia

Asiakastiedot ja tietosuoja

Osana Bonussähkön sopimusehtoja hyväksyt Vantaan Energia Oy:n asiakkaana henkilötietojesi käsittelyn yhteistyön edellyttämässä laajuudessa ja annat suostumuksesi siihen, että Vantaan Energia Oy luovuttaa henkilötietosi SOK:lle jäsen-/asiointinumeron tarkistamiseksi sekä sähkömaksujesi Bonusta kerryttävän euromäärän SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kirjattavaksi bonusostoksesi. Vastaavasti valtuutat SOK:n luovuttamaan Vantaan Energialle tiedon muuttuneesta jäsen-/asiointinumerostasi sekä tiedon siitä, mikäli et enää kuulu asiakasomistajatalouteen etkä siten enää ole oikeutettu kerryttämään sähköstä Bonusta. Vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Vantaan Energia Oy ei ole velvollinen hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta.

Lue lisää:
bonussahko.fi