Puhelin kädessä kuittien keskellä

Muuta kuitit sähköisiksi – ja luovu paperisista kuiteista

Voit valita, että saat kassa- ja takuukuittisi sähköisenä – ja luopua paperisista kuiteista jopa kokonaan. Tällöin saat kassalla kuitin enää vain, jos pyydät sitä erikseen. Sähköisiä kuittejasi voit tarkastella puhelimeltasi S-mobiilissa.

Sähköisen kuitin saat näistä liikkeistä: S-market, Prisma, Sale, Alepa, Food Market Herkku, Kodin Terra, Sokos, Emotion ja ABC (pois lukien verkkokaupat ja ulkomaan toimipaikat).

Kun palvelu on käytössäsi saat kassakuitin puhelimeesi noin minuutin kuluessa maksamisesta.

Paperisista kuiteista voit luopua kokonaan, jos käytössäsi on S-Etukortti maksuominaisuudella (Visa Debit tai Credit) tai MobilePay.

MobilePay palvelee kuitittomuuttasi

Jos olet valinnut kuitittomuuden, myös MobilePay tunnistaa valintasi. Ostoksia pakatessasi et joudu enää palaamaan kassalle edes hakemaan kuittia. Kuitittomuus toteutuu MobilePaylla kaikilla korteilla, jotka olet siihen valinnut.

Lue lisää MobilePaysta

1. Ota sähköiset kassakuitit käyttöön sinulle sopivimmalla tavalla:

Vaihtoehto 1: Ota sähköiset kassakuitit käyttöösi S-mobiilissa

Avaa puhelimessasi S-mobiili (tai lataa se sovelluskaupasta), siirry asetuksiin ja ota palvelu käyttöön ohjeiden mukaisesti.

Jatkossa saat kassakuitin puhelimeesi noin minuutin kuluessa maksamisesta. Kuitteja voit selata S-mobiilista puhelimeltasi sekä kirjautumalla omiin tietoihisi.

Vaihtoehto 2: Ota sähköiset kassakuitit käyttöösi kirjautumalla omiin tietoihisi

2. Luovu myös paperisista kassakuiteista

Muista aktivoida myös paperiton asiointi, jolloin saat paperisen kuitin vain erikseen pyytämällä.

Aktivoi ensin paperiton kassa-asiointi S-mobiilissa tai kirjautumalla palveluun.

Päivitä sen jälkeen vielä tieto omaan S-Etukorttiisi toimipaikkasi itsepalvelupisteessä S-Etukorttipäätteellä esim. kauppareissusi yhteydessä.

  1. Laita S-Etukortti Visa S-Etukorttipäätteen sirulukijaan
  2. Paina F1-painiketta
Katso lähin S‑Etukorttipääte

Kuitteja ei tulostu myöskään MobilePaylla maksettaessa, koska sovellus tunnistaa automaattisesti, jos olet aktivoinut paperittoman kassa-asioinnin.

Ota myös takuukuitit talteen sähköisesti

Pidä takuukuittisi tallessa. Kun käytät ostoihisi S-Etukorttia, takuukuittisi siirtyvät talteen puhelimessasi S-mobiiliin (lataa sovellus), ja löydät ne myös kirjautumalla palveluun. Palvelu on henkilökohtainen eli näet omat takuukuittisi.

Ota palvelu käyttöön joko S-mobiilissa tai kirjautumalla omiin tietoihisi.